«Яремчук у чудовій формі»: ексгравець Брюгге розповів, як правильно використовувати українського нападника

Переглядів 2244
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Яремчук у чудовій формі»: ексгравець Брюгге розповів, як правильно використовувати українського нападника
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Колишній нападник бельгійського Брюгге Нордін Джбарі вважає, що форварда національної збірної України Романа Яремчука неправильно використовують в команді.

27-річний нападник страждає через надто обережну тактику тренера Брюгге, так вважає ексгравець клубу Нордін Джабрі. Про це він розповів у інтерв'ю для Krant van West-Vlaanderen.

Джабрі вважає, що Роман Яремчук буде діяти набагато ефективніше, якщо грати в парі з іншим форвардом Брюгге Ферраном Хутгла.

«Гадаю, що Хутгла та Яремчук добре поєднуються і найефективніші, коли разом попереду. В ідеальній формі Яремчук – футболіст з гарною швидкістю та грою у глибині, ми знаємо це за його виступами за Гент та збірну України».

Нордін мав розмову щодо переходу на гру у два нападники з головним тренером Брюгге Ріком де Міллем. Проте, наставник заявив, що побоюється зробити такі перестановки, через ймовірні просідання при втраті м'яча, хоча сам думав про це.  

Джабрі впевнений, що Брюгге має підсилитися ще одним нападником, бо нинішні форварди не дають команді стабільних результатів.

«Про Яремчука вже сказано достатньо, я не вдаватимуся в це знову, і не можна сказати, що Хутгла погано попрацював, але, вибачте, у клубу більше немає дійсно хорошого нападника», – сказав Нордін.

  • Роман відіграв за Брюгге у 27 матчах цього сезону та відзначився двома голами та двома асистами.
  • Transfermarkt оцінює Яремчука в 9 млн євро.
  • Контракт українця з Брюгге чинний до 30 червня 2026 року.