«Ярмоленко, настав час звільняти місце молодим, а не ганьбити себе»: Леоненко в черговий раз пройшовся по капітану збірної

Переглядів 9594
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Ярмоленко, настав час звільняти місце молодим, а не ганьбити себе»: Леоненко в черговий раз пройшовся по капітану збірної
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Колишній нападник київського Динамо, а нині експерт Віктор Леоненко висловився про півзахисника збірної України та Аль-Айна Андрія Ярмоленка.

В інтерв'ю сайту FanDay.net Віктор Леоненко заявив, що капітанові збірної України настав час уже оголосити про завершення кар'єри в національній команді.

«Ярмоленко вже не тягне, настав час йому звільняти місце молодим, а не сидіти заради рекордів, ганьблячи себе. Одразу згадується, як Фоменко випустив Тимощука на хвилину, щоб той став рекордсменом. У результаті обоє зганьбилися».

Ярмоленко – другий найкращий бомбардир синьо-жовтих. Він забив 45 м'ячів і зробив 22 результативні передачі у 112 іграх. 33-річний вінгер розпочав свої виступи за збірну у 2009 році і продовжує грати за неї досі.

У п'ятницю, 26 травня, став відомим список футболістів, які були викликані на червневі матчі збірної України.

Національна команда розпочне свій збір 8 червня в Бремені, повідомляє офіційний сайт УАФ. 12-го числа саме там синьо-жовті зіграють товариський матч із командою Німеччини, а 16-го та 19-го проведуть поєдинки відбору Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти в Скоп’є та словацькій Трнаві відповідно.

Раніше повідомлялося, що до цих поєдинків збірну України має готувати Сергій Ребров, якого представлять 30 травня.

X