Ярмоленко проклав дорогу: агент повідомила про інтерес до українських футболістів з боку клубів ОАЕ

Переглядів 311
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Ярмоленко проклав дорогу: агент повідомила про інтерес до українських футболістів з боку клубів ОАЕ
Андрій Ярмоленко у Аль-Айні. Фото: Google
Представник агентської компанії Part of the Game Марина Андрієнко висловилася щодо інтересу до українських футболістів з боку клубів із ОАЕ.

Марина Андрієнко в ексклюзивному коментарі для сайту «Український футбол» розповіла про популярність футболістів із України в ОАЕ, куди перейшов Таулян Сефері – клієнт агентської компанії Part of the Game, яку вона представляє.

«Їм подобаються наші гравці. Надають запити. Звичайно, не всі клуби поки що готові розглядати ці запити. Дивлячись, який рівень гравця.

Якщо це топ-гравці, то для нас таки цікавіша Європа, АПЛ. Але ми працюємо у цьому напрямі (серед клієнтів Part of the Game, зокрема, гравці Шахтаря Анатолій Трубін, Валерій Бондар та Дмитро Криськів, – прим. «УФ»)».

Також вона висловилася щодо перспектив української молоді у чемпіонаті ОАЕ.

«Для молодих гравців це може бути хороший оглядовий майданчик у найближчі два роки, хороший трамплін, щоб потрапити вже до Європи», – сказала Андрієнко для «УФ».

  • Нагадаємо, що один з найпопулярніших українських футболістів Андрій Ярмоленко провів в ОАЕ у клубі Аль-Айн сезон 2022-23 під керівництвом нинішнього головного тренера збірної України Сергія Реброва.
  • Вінгер зіграв у еміратському клубі 33 матчі, в яких зумів забити 12 голів, а також віддати шість результативних передач.
  • Ребров працював в Аль-Айні з 2021-го по 2023 роки.