Ярмоленко у збірній туру Ліги ОАЕ: український вінгер Аль-Айна у топ-3 найкращих гравців

Переглядів 1499
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ярмоленко у збірній туру Ліги ОАЕ: український вінгер Аль-Айна у топ-3 найкращих гравців
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн
Український півзахисник Андрій Ярмоленко увійшов до символічної збірної найкращих гравців 15 туру чемпіонату ОАЕ. Вінгер Аль-Айна у вихідні допоміг своїй команді розгромити клуб Аль-Дафра (4:1).

Андрій Ярмоленко увійшов до збірної 15-го туру чемпіонату ОАЕ. В рамках цього туру Аль-Айн обіграв Аль-Дафру.

Український 33-річний вінгер вийшов на поле у стартовому складі та провів на полі 75 хвилин, після чого був замінений. У цьому матчі Ярмоленко заробив пенальті для партнера, а згодом забив сам.

Від статистичного порталу AiScore футболіст отримав оцінку за гру 9.0, яка дозволила йому увійти до символічної збірної.

Ярмоленко в оцінках перевершив форвард Аль-Айхлі Омар Хрібін (9.1), на рахунку якого дубль та асист. Також вище за українця виявився нападник Аль-Шарджі Лукас Кайо – 9.3. Він забив два голи.

Нагадаємо, що Ярмоленко в поточному сезоні провів за Аль-Айн 19 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився вісьмома голами та трьома результативними передачами.

Аль-Айн зараз займає п'яте місце в першості ОАЕ. Від лідера чемпіонату Аль-Ахлі підопічних Сергія Реброва відокремлюють чотири бали.

У наступному турі Ліги ОАЕ Аль-Айн зіграє на своєму стадіоні з Аль-Джазірою. Матч відбудеться 11 лютого і розпочнеться о 18:15 за київським часом.