Ярославський передумав допомагати Харкову: пропало оголошення про продаж власником Металіста яхти Kaiser

Переглядів 403
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ярославський передумав допомагати Харкову: пропало оголошення про продаж власником Металіста яхти Kaiser
Олександр Ярославський. Фото: ФК Металіст
Президент Металіста Олександр Ярославський, певне, передумав продавати свою яхту на користь зруйнованого російськими військами міста Харків.

Власник Металіста у березні 2022 року заявляв, що продасть свою яхту Kaiser, щоб допомогти Україні у відновленні зруйнованої під час війни з росією інфраструктури його рідного міста Харків.

У травні того ж року на сайті брокерської фірми Worth Avenue Yachts з'явилося відповідне оголошення про готовність Ярославським продати свою яхту за 49,5 мільйонів євро.

Потім уже у серпні 2022 року яхта Ярославського була помічена неподалік Ніцци і на ній каталася його дружина з подругами, що поставило під сумнів серйозні наміри бізнесмена.

Здається, тепер президент Металіста взагалі передумав продавати своє майно, тому що на сайті Worth Avenue Yachts більше недоступне оголошення про продаж яхти Kaiser. Про це повідомляє телеграм-канал Труха.

Нагадаємо, у лютому 2022 року кортеж Ярославського на смерть збив чоловіка. Наступного дня президент Металіста одразу ж вилетів до Лондона та не з'являвся в Україні до липня 2023 року.

На зимову перерву харківська команда пішла на 11-му місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 16 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України поновиться на початку березня.

X