«Ярославський уже відійшов від футболу»: Маркевич озвучив сумний прогноз на майбутнє Металіста

Переглядів 3303
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Ярославський уже відійшов від футболу»: Маркевич озвучив сумний прогноз на майбутнє Металіста
Мирон Маркевич, Євген Красніков та Олександр Ярославський. Колаж: FanDay.net
Колишній головний тренер Металіста Мирон Маркевич висловився про сьогоднішнє скрутне становище харківського клубу, який має фінансові проблеми.

У цьому сезоні Металіст бореться за збереження прописки в УПЛ. І це не єдина проблема харківського клубу. 

Металіст має важке фінансове становище і ні для кого не є таємницею, що футболісти не отримували зарплату вже кілька місяців, а президент клубу Олександр Ярославський зараз не займається футболом.

Мирон Маркевич оцінив перспективи харківського клубу в боротьбі за збереження місця в УПЛ.

«Звичайно, мені не хочеться, щоб вилетіла моя рідна команда Металіст. Однак важко сказати, що буде далі. Напевно, Ярославський уже відійшов від футболу. Добре, що виграли останній матч проти ФК Львів (1:0) і з'явилася хоч якась надія», - сказав Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Перед початком війни кортеж президента Металіста збив на смерть людину в Харківській області, а наступного дня Ярославський терміново покинув межі України, після чого лише раз з'являвся в рідній країні.

У середині липня минулого року поліцейські підтвердили приїзд Ярославського в Україну. За даними Української правди, поліцейські провели з ним першочергові слідчі дії на території прикордонного пункту пропуску в Закарпатській області.

Крім того, фігуранту вручили повістку про виклик до Головного слідчого управління Національної поліції України для проведення подальших слідчих дій і попередили про кримінальну відповідальність за неявку слідчого.