«Яя Туре – це єдиний гравець, який справді був топовим»: Ісраелян – про співпрацю з Селюком

Переглядів 497
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Яя Туре – це єдиний гравець, який справді був топовим»: Ісраелян – про співпрацю з Селюком
Вардан Ісраелян. Фото: Google
В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net колишній спортивний директор донецького Металурга Вардан Ісраелян поділився спогадами про роботу з відомим агентом Дмитром Селюком.

Колишній спортивний директор донецького Металурга Ісраелян розповів, що з агентом Дмитром Селюком постійно конфліктував.

«У нас із ним були постійні конфлікти з багатьох питань. Він привозив футболістів, котрі не мали права бути у футбольному клубі.

Були й хороші легіонери, звичайно, але якщо ти маєш можливість провести 100 футболістів через якийсь клуб, то 2-3 з них, напевно, будуть на хорошому рівні».

Також Ісраелян згадав Яя Туре і заявив, що вже тоді було очевидно, що той стане зіркою.

«Ви запитаєте про Яя Туре, це єдиний гравець, який справді був топовим. Навіть після першого тренування було видно, що він – класний гравець. Було ясно, що це для нього перевалочний пункт, адже він був молодим гравцем.

Навряд чи мав бажання залишитися в Україні надовго. У результаті він пограв недовго і поїхав», — сказав у інтерв’ю для Fanday.net Ісраелян.

Нагадаємо, що Ісраелян під час ігрової кар’єри виступав у чемпіонату СРСР та Вірменії. Роботу функціонера почав в України, коли з 2001 по 2002 рік працював віце-президентом донецького Металурга, а потім  отримав посаду спортивного директора, на якій пропрацював до 2015 року.