«Є домовленість з нашими чиновниками»: Павелко анонсував гарні новини для вболівальників

Переглядів 1458
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Є домовленість з нашими чиновниками»: Павелко анонсував гарні новини для вболівальників
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що вболівальники зможуть повернутись на трибуни наших стадіонів навіть під час дії військового стану.

Українські вболівальники вже довго не можуть відвідувати футбольні матчі. З 2020 року у них це право забрала епідемія коронавірусу, а з 2022 року напад країни-окупанта та  ракетні обстріли.

Як запевняє Андрій Павелко, УАФ вже зараз працює з українською владою, щоб дозволити вболівальникам відвідувати трибуни стадіонів.

«До речі, вже плануємо повернення вболівальників. Над цим працюємо. Є домовленість з нашими чиновниками, щоб наступного чемпіонату пропрацювали протокол безпеки для обмеженої кількості вболівальників, які можуть надати наші стадіони».

Уболівальники зможуть відвідувати ігри українських команд лише за умови, що це буде безпечно.

«Робитимемо так, щоб наш спорт і футбол міг бути можливим для наших уболівальників, спостерігати ігри наших клубів, збірних. Але насамперед – у безпечних умовах», – сказав Павелко в ефірі телеканалу «Дім».

Нагадаємо, через початок війни чемпіонат України з футболу сезону 2021/22 не був дограний до кінця. Минулого літа розпочався сезон 2022/23, який проходить в умовах воєнного часу без уболівальників на трибунах.

X