«Є великі претензії»: Воробей розкритикував Динамо – дісталося Ярмоленку, Сидорчуку та Шапаренку

Переглядів 4944
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Є великі претензії»: Воробей розкритикував Динамо – дісталося Ярмоленку, Сидорчуку та Шапаренку
Андрій Ярмоленко в боротьбі з гравцями Аріса. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник національної збірної України та донецького Шахтаря Андрій Воробей залишився дуже незадоволений рівнем гри, яку продемонстрували лідери Динамо в Салоніках (0:1).

Культовий форвард донецького Шахтаря Андрій Воробей впевнений, що головна причина поразки Динамо в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій від грецького Аріса (0:1), полягає не в довгій дорозі до Греції, а в тому, що лідери команди Мірчі Луческу зіграли набагато нижче своїх можливостей.

«До атакуючих дій футболістів української команди є великі претензії. Сидорчук та Шапаренко зовсім не загострювали – всі передачі йшли від них назад і впоперек. В атаці – Ярмоленко та Буяльський не змогли поставити перед обороною супротивника нерозв’язні завдання. 

Мені здається, до матчу гравці київського Динамо хотіли зіграти за рахунок свого багатого міжнародного досвіду. Не вийшло. Думаю, що треба частіше було задіяти фланги, діяти агресивно, не боятися помилитись», – сказав Воробей в інтерв’ю Sportarena.

  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина).