«Їх треба відвезти до борцівської зали»: Леоненко посміявся над командами УПЛ

Переглядів 1083
Антон Терехов Антон Терехов
1 голос
«Їх треба відвезти до борцівської зали»: Леоненко посміявся над командами УПЛ
Віктор Леоненко. Фото: Google
Екс-нападник збірної України та нинішній футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував матч 20-го туру УПЛ між командами Віктора Скрипника та Сергія Ковальця.

Віктор Леоненко вважає, що Ворскла та Інгулець грали в «битися-боротися» з довгими передачами вперед замість комбінацій.

«Водіїв обох команд потрібно оштрафувати, свої автобуси вони мали вести до борцівської зали, а не на футбольний газон. Дуже довгий футбол – це про Інгулець, у них більшість атак починає воротар, який просто б'є м'яча вперед», – сказав Леоненко у своєму Telegram-каналі.

Матч завершився перемогою полтавців 1:0, єдиний м'яч забив на 49-й хвилині Василь Кравець.

«У другому таймі на полі виділявся Денис Олійник, по-перше, тому що схожий на тренера збірної України Руслана Ротаня як брат-близнюк. І, крім того, з його виходом на заміну у полтавців з'явилися гольові моменти. Але не у гостей», – підбив підсумок матчу експерт.

Перемога дозволила підопічним Скрипника обійти у таблиці команду Ковальця. Після 20 турів Ворскла набрала 23 очки і займає восьме місце в УПЛ. Інгулець займає дев'яту сходинку, у команди 22 набрані бали, але матч у запасі.

У 21 турі 15 березня жовто-червоні приймуть Колос, а наступного дня біло-зелені на виїзді зіграють із Чорноморцем.

X