«Їм треба працювати і терпіти»: Йовічевіч назвав футболістів Шахтаря, які заслуговують на більше

Переглядів 662
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Їм треба працювати і терпіти»: Йовічевіч назвав футболістів Шахтаря, які заслуговують на більше
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч після матчу 12-го туру української Прем'єр-ліги з рівненським Вересом (2:0) розповів про футболістів своєї команди, які рідко виходять на поле.

У коментарі клубному ютуб-каналу наставник «гірників» наголосив на роботі Дмитра Криськіва, а також назвав гравців, які мають отримати свій шанс.

«Криськів два місяці мовчки тренувався, хоча не зіграв жодної хвилини. У минулому матчі показав якісну гру, заслужив ще один шанс та знову забив.

Є кілька футболістів, які заслуговують на більше – це Тотовицький, Топалов, Кулаков. Але рівень команди дуже високий, тому їм треба терпіти та працювати, щоб отримати свій шанс».

29-річний Андрій Тотовицький перейшов до Шахтаря з ковалівського Колоса у літнє трансферне вікно та провів два матчі у поточному сезоні.

24-річний Дмитро Топалов є вихованцем донецького клубу та дебютував за «гірників» у матчі минулого туру проти Інгульця, а 23-річний Андрій Кулаков ще жодного разу не з'являвся на полі.

На даний момент Шахтар посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 26 очок.

У наступному турі чемпіонату України команда Йовічевіча зіграє із Зорею. Поєдинок відбудеться 13 листопада та розпочнеться о 15:00.

X