«З самого початку все пішло не так»: наставник Гента пояснив нічию у матчі проти команди Кривенцова

Переглядів 390
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«З самого початку все пішло не так»: наставник Гента пояснив нічию у матчі проти команди Кривенцова
Хейн Ванхазебрук. Фото: Google
Головний тренер бельгійського Гента Хейн Ванхазебрук висловив свої враження від матчу першого туру групового етапу Ліги конференцій проти луганської Зорі.

Зоря зіграла з Гентом у нічию 1:1, за луганців відзначився панамський форвард Едуардо Герреро.

Головний тренер Гента Хейн Ванхазебрук вважає, що його підопічні з самого початку діяли не так, як потрібно. Підсумовуючи, наставник заявив, що це був провальний футбол. 

«З самого початку все пішло не так. Ми не були різкими. Гра затягувалась, наші флангові захисники не могли прорватися. Деякі гравці просто не брали на себе ініціативу, і віддавали м'яч комусь іншому. 

Завжди одні і ті ж гравці створювали моменти, але не виходило. Часом це було непривабливо. Повільний футбол. Неймовірно повільний. Можна було спробувати зайти з флангу, але це нічого не змінить».

Тренер Гента вважає, що Зоря не показала гарну гру і результат цього матчу — нелогічний. 

«Не можна сказати, що Зоря провела хорошу гру. Але це не нелогічно. Вони так давно не починали. Я в основному дивлюся на інших гравців. Фадіга та Геркенсу було важко, але їх насправді не обслуговували передачами», — сказав Ванхазебрук.

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.