Забарний та його дебют в Борнмуті: головний тренер команди розповів про перспективи зимових новачків

Переглядів 2785
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Забарний та його дебют в Борнмуті: головний тренер команди розповів про перспективи зимових новачків
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнумут
Головний тренер Борнмута Гарі О'Ніл розповів, що новачкам команди, включаючи колишнього захисника київського Динамо Іллю Забарного, потрібен час, щоб адаптуватися до команди.

Ілля Забарний офіційно перейшов із Динамо до Борнмута в останній день трансферного вікна, 31 січня. Також захисник провів своє перше тренування в англійській команді.

Проте, за словами головного тренера Борнмута О'Ніла, у найближчих матчах не варто очікувати виходу на поле Забарного та інших новачків, окрім Рендолфа.

«Щодо наших новачків, то ніхто з них, крім Даррена Рендолфа, раніше не грав у АПЛ. Їм потрібен час, щоб звикнути до нової обстановки, нового чемпіонату. Для деяких це не просто перехід у нову команду, а переїзд до іншої країни.

Звичайно, ми чекаємо, що вони допоможуть нам тут і зараз, але треба допомогти їм обжитися в нових умовах», — наводить слова О'Ніл ВВС.

20-річний Забарний підписав контракт із Борнмутом до літа 2028 року.

Українець може дебютувати у складі Борнмута у виїзному матчі 22 туру АПЛ проти Брайтона, який очолює екс-тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі. Поєдинок відбудеться завтра, 4 лютого.

Нагадаємо, що Борнмут після 20 зіграних матчів перебуває у зоні вильоту, займаючи 18 рядок у турнірній таблиці.

Раніше ми повідомляли, скільки Ілля зароблятиме в англійському клубі.