«Задоволені історичною перемогою»: Шаран висловився після матчу Миная з Інгульцем

Переглядів 448
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Задоволені історичною перемогою»: Шаран висловився після матчу Миная з Інгульцем
Володимир Шаран. Фото: Минай
Головний тренер Минаю Володимир Шаран прокоментував перемогу, яка стала історичною для ужгородців, над Інгульцем з рахунком 2:1 у матчі четвертого туру чемпіонату України.

Вчора Минай здобув перемогу над Інгульцем у четвертому турі УПЛ. Головний тренер команди з Ужгорода Шаран щасливий вперше перемогти на виїзді суперника в рамках УПЛ.

«Безумовно, ми задоволені. Це перша історична перемога на виїзді. Тим паче, що сьогодні у сина президента клубу День народження, зробили їм хороший настрій, подарували позитивні емоції. Це важливо в такий важкий час.

Вдячний хлопцям за самовіддачу. Багато боротьби вигравали, особливо коли забили перший м’яч, це красивий гол. Потім десь підсіли, але в другому таймі забили другий і вже зберігали рахунок».

Також Шаран зазначив, що зараз має великий шанс проявити себе має молодь клубу.

«У попередніх матчах показували непогану гру, також могли досягти більшого. Хлопці підтримали, що потрібно було їхати в Петрове.

Легіонери додають майстерності, технічного футболу, але це великий шанс для нашої української молоді, яка прогресує в УПЛ. У нас десять гравців ще не брали участі в вищій лізі до першого туру», — сказав Шаран.

У наступному турі чемпіонату України Минай зустрінеться з київським Динамо. Гра запланована на перше жовтня.

X