«Зайдіть у роздягальню, подивіться в очі»: Ярошенко розповів, в яких умовах зараз перебуває ФСК Маріуполь

Переглядів 3067
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Зайдіть у роздягальню, подивіться в очі»: Ярошенко розповів, в яких умовах зараз перебуває ФСК Маріуполь
Олександр Ярошенко. Фото: Google
Президент ФСК Маріуполь Олександр Ярошенко розповів, як його команда прижилася у Вишгороді. Він описав середню зарплатню футболістів та зазначив, хто відбирає у його хлопців преміальні.

Яруд після початку війни був перейменований у ФСК Маріуполь і перейшов із Другою до Першої ліги. На цю мить – це єдина команда, яка представляє багатостраждальне місто. Базується вона у районі Вишгороду Київської області.

Президент ФСК Маріуполь Ярошенко в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net розказав, в яких умовах зараз перебуває його клуб.

«Від добра добра не шукають. Сьогодні хлопці живуть у Вишгороді, їм знято квартири-студії. На ігри возить автобус, тренувальні поля є, одноразове харчування теж є, проблем з екіпіруванням команда не має».

Також Ярошенко поділився інформацією щодо заробітної плати своїх футболістів. Він у негативному ключі пройшовся по суддях.

«Середня – це десять тисяч гривень. Плюс преміальні, які люди у чорному у нас відбирають. Коли судді так грубо помиляються, я їм говорю: «Зайдіть у роздягальню, подивіться хлопцям у вічі», — заявив Ярошенко в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що після 12 зіграних матчів ФСК Маріуполь займає останню позицію в групі А Першої ліги України, маючи у своєму активі чотири очки.