Захисник Металіста у грі з Зорею увійшов в історію: Мизюк побив рекорд, який тримався 21 рік

Переглядів 6640
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Захисник Металіста у грі з Зорею увійшов в історію: Мизюк побив рекорд, який тримався 21 рік
Даніїл Єрмолов та Олександр Мизюк. Фото: ua-football
Центральний захисник Металіста Олександр Мизюк став автором найранішого автоголу в історії чемпіонатів України. Сталося це у грі 26-го туру УПЛ.

Учора, 14 травня, харківський Металіст зазнав розгромної поразки від луганської Зорі з рахунком 5:0. Один із голів на користь команди Патріка Ван Леувена забив захисник харків'ян Олександр Мизюк. Сталося це вже на 1-й хвилині гри. Таким чином Мизюк став автором найбільш раннього автоголу в історії УПЛ. Про це пише sport.ua.

До вчорашнього автоголу рекорд Сергія Шайди з тернопільської Ниви тримався 21 рік. Тоді на користь маріупольського Металургу був забитий автогол на 2-й хвилині матчу.

Це ще не все. Мизюк у вчорашньому матчі побив ще один рекорд, пов'язаний з голом у власні ворота. Захисник харків'ян став і автором найшвидшого переможного автоголу в історії чемпіонату України. Попередній рекорд належав Григорію Ярмашу.

Цього сезону Олександр відзначився одним голом, провівши 25 матчів за Металіст в УПЛ. Харків'яни йдуть на передостанньому місці у таблиці, маючи в актив 22 бали після 26 турів.