Захисник Шахтаря голом врятував свою команду від поразки: гольову передачу віддав екс-гравець «гірників»

Переглядів 19475
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Захисник Шахтаря голом врятував свою команду від поразки: гольову передачу віддав екс-гравець «гірників»
Вітао. Фото: ФК Шахтар
Захисник Вітао, який виступає за Інтернасьональ на правах оренди з Шахтаря, забив м’яч у виїзному матчі чемпіонату Бразилії проти Корітіби. Представники УПЛ перебувають на зіркових ролях за океаном.

Поєдинок 33-го туру найвищого бразильського дивізіону між Корітібою та Інтернасьоналем завершився внічию (1:1). Команда Вітао пропустила від одного з аутсайдерів першості в середині першого тайму, але зуміла відігратись по перерві. Після навісу зі стандарту у штрафний майданчик, який виконав колишній гравець донеччан Алан Патрік, Вітао випередив захисників і головою переправив м'яч у дальній кут повз голкіпера.

Інтернасьональ набрав 61 очко і посідає друге місце у чемпіонаті Бразилії.

Цей гол став другим у поточному сезоні в 33 матчах у всіх турнірах для захисника Шахтаря, який до 30 червня 2023 року виступатиме за бразильців на правах оренди. 

Не варто забувати й про Алана Патріка, який перейшов до Інтернасьонала у квітні за два мільйони євро. Він старший за Вітао на дев’ять років. Півзахисник провів 26 матчів у цьому сезоні, забив шість голів та віддав три результативні передачі.