Заміна Забарному знайдена: Динамо достроково повернуло талановитого захисника з команди Ротаня

Переглядів 958
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Заміна Забарному знайдена: Динамо достроково повернуло талановитого захисника з команди Ротаня
Максим Дячук. Фото: Динамо
Максим Дячук, що виступав на позиції центрального захисника у ФК Олександрія, повертається з оренди до київського Динамо. Футболіст розглядається, як один з варіантів заміни Іллі Забарного, який перейшов до Борнмута.

Максим Дячук повернувся до Динамо. Кияни достроково розірвали орендну угоду з ФК Олександрія, за яку захисник у першій частині цього сезону виступав. Про це повідомила прес-служба олександрійського клубу.

Дячук перейшов із Динамо до ФК Олександрія влітку. Орендну угоду спочатку розрахували на два роки, але кияни активували опцію її дострокового закінчення.

Гравець може розглядатися наставником Динамо Мірчею Луческу, як заміна центрбеку Іллі Забарному, який офіційно перейшов в англійський Борнмут.

19-річний Дячук, який є вихованцем київського клубу, провів у першій частині поточного сезону п'ять матчів за ФК Олександрія, але не відзначився результативними діями.

Максим має досвід виступів за Динамо (U-19) у Юнацькій лізі УЄФА, в рамках якої він провів вісім поєдинків та забив один гол.

Нагадаємо, що у грудні ФК Олександрія очолив Руслан Ротань, який поєднуватиме роботу у клубі з посадою наставника молодіжної збірної України (U-21).

X