«Заява Вацка – висмоктана з пальця брехня»: Суркіс обурений інсайдами про відступні Луческу у разі звільнення

Переглядів 723
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Заява Вацка – висмоктана з пальця брехня»: Суркіс обурений інсайдами про відступні Луческу у разі звільнення
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прояснив ситуацію з майбутнім головного тренера біло-синіх Мірчі Луческу на тлі провальних результатів цього сезону.

В ексклюзивному інтерв'ю Fanday Суркіс зазначив, що підтримує румунського фахівця і про відставку не може бути й мови.

«Луческу може піти будь-якої хвилини, але він не може піти не переможцем. Повірте мені, якщо Луческу піде з Динамо, то лише переможцем. Він робить все правильно».

Також президент Динамо прокоментував слова журналіста Віктора Вацка про те, що у контракті Луческу з київським клубом прописані відступні у разі звільнення.

«У контракті Луческу не прописано жодних відступних, якщо я його звільняю або він іде сам. У нас контракт збудований на джентльменських засадах. Заява Вацко – це висмоктана з пальця брехня. Я йому порекомендував би не займатися такими дешевими речами. Він чудово знає мій телефон і, коли потрібно, може мене набрати».

Нагадаємо, що Луческу став головним тренером Динамо влітку 2020 року. Разом з ним кияни виграли чемпіонат, Кубок та Суперкубок України. 

Контракт румунського тренера з Динамо розрахований до літа 2024 року. Наступний матч Динамо зіграє у Лізі Європи проти АЕК Ларнаки 27 жовтня о 19:45.