«Жахливий вечір Коваленка»: італійська преса оцінила гру українця у матчі Серії А між Спецією та Монцою

Переглядів 776
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Жахливий вечір Коваленка»: італійська преса оцінила гру українця у матчі Серії А між Спецією та Монцою
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Учора, 28 квітня, у матчі 32-го туру італійської Серії А Спеція на своєму стадіоні програла Монці з рахунком 0:2. Український хавбек господарів Віктор Коваленко провів на полі майже годину.

Віктор Коваленко вийшов в основному складі Спеції і був замінений на 58-й хвилині. Італійська преса оцінила дії українського півзахисника в матчі проти Монци, розкритикувавши за втрачені моменти та пропущений перший м'яч. 

Сalciomercato - 3.0

"Жахливий вечір, він не забив два м'ячі в порожні ворота, а потім міг вразити власні ворота".

Numero-Diez - 5.0

"Віддав м'яч голкіперу за нічийного результату, навіть був близький до того, щоб забити у свої ворота. Він також не встигає перехопити Чуррію в моменті з голом суперника, залишаючи тому свободу для удару".

СalcioSpezia - 4.5

"Змарнував можливість із кутового, а незабаром пробив у голкіпера Ді Грегоріо на самоті перед воротами. На початку другого тайму він ризикував забити гол головою у свої ворота: його врятувало диво у виконанні воротаря Драговскі. Відразу після цього Семплічі в розпачі поміняв його".

СittadellaSpezia - 4.5

"Він упустив два чудових шанси, а потім забув про Чуррію, який відкрив рахунок у матчі. І все це за перші двадцять хвилин матчу, після чого він ще й ризикує забити м'яч у свої ворота".

У поточному сезоні Коваленко у складі Спеції провів 17 матчів і зробив одну результативну передачу.

У наступному турі команда українця на виїзді зіграє проти Аталанти. Поєдинок відбудеться третього травня.