Жирона з Циганковим виграла другий матч поспіль: українець знову зробив асист

Переглядів 8495
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Жирона з Циганковим виграла другий матч поспіль: українець знову зробив асист
Віктор Циганков у складі Жирони. Фото: Google
Український півзахисник Віктор Циганков зробив свій внесок у перемогу каталонської Жирони в матчі чемпіонату Іспанії з Атлетіком Більбао. Україїнський футболіст знову зробив результативний пас.

26 лютого в рамках 23 туру іспанської Ла Ліги Жирона на виїзді в Більбао зіграла з Атлетіком. Український півзахисник каталонців Віктор Циганков вийшов у стартовому складі на цей поєдинок.

У першому таймі каталонці перемогли з рахунком 3:1. Уже на четвертій хвилині Віктор Циганков зробив результативний пас на Алеша Гарсію, який відкрив рахунок у матчі. Потім Жирона забила ще два рази після автоголів Оскара Де Маркоса та Мікеля Весги. Атлетік забив після голу Юрі Берчіче. 

Як підсумок, Жирона виграла перший тайм з рахунком 3:1.

У другому таймі довго не було зафіксовано взяття воріт. На 80 хвилині замість Циганкова на поле вийшов Рейнієр. І вже на 89 хвилині, коли українця було замінено, Рауль Гарсія скоротив розрив у рахунку, забивши за Атлетік. Але Жироні вдалося втримати переможний рахунок 3:2.

Це був уже четвертий матч Циганкова за Жирону. У попередньому поєдинку, який каталонці виграли в Альмерії з рахунком 6:2, українець відзначився голом та асистом

На даний момент каталонська команда посідає десяте місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

X