Зінченко – головний мотиватор Арсенала: названо секрет успіху «канонірів» у матчі з Манчестер Юнайтед

Переглядів 668
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Зінченко – головний мотиватор Арсенала: названо секрет успіху «канонірів» у матчі з Манчестер Юнайтед
Гравці Арсенала. Фото: ФК Арсенал
Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко став одним із героїв матчу 21-го туру чемпіонату Англії з Манчестер Юнайтед, який завершився вольовою перемогою «канонірів» (3:2).

Зінченко не лише взяв участь у гольовій атаці наприкінці поєдинку з манкуніанцями, а й мотивував своїх товаришів по команді незадовго до початку матчу, промовивши пристрасну промову перед рештою гравців стартового складу.

І те, що він сказав під час зустрічі, спрацювало, оскільки «каноніри» продемонстрували приголомшливу гру, обігравши Манчестер Юнайтед із рахунком 3:2 завдяки пізньому голу Едді Нкетіа.

Повідомляється, що українець сказав команді, щоб вона насолоджувалася грою і що ніхто не зможе перемогти їх на стадіоні «Емірейтс» на очах їхніх вболівальників.

Зінченко знає, що потрібно, щоб виграти титул чемпіона АПЛ, адже він чотири рази вигравав трофей у складі Манчестер Сіті.

Нинішнього сезону у всіх турнірах 26-річний Зінченко у складі Арсеналу провів 14 матчів і відзначився однією результативною передачею.

Арсенал продовжує лідирувати в турнірній таблиці АПЛ, набравши 50 очок у 19 матчах. У наступному турі чемпіонату Англії «каноніри» зіграють з Евертоном українського захисника Віталія Миколенка. Матч відбудеться 4 лютого та розпочнеться о 14:30.

X