Зінченко пропустив тренування Арсенала: разом з українцем були відсутні інші лідери команди

Переглядів 786
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко пропустив тренування Арсенала: разом з українцем були відсутні інші лідери команди
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український футболіст Олександр Зінченко не взяв участь у тренуванні Арсенала, який на вихідних здобув виїзну перемогу над Астон Віллою (4:2).

Захисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка не було на тренуванні «канонірів», яке відбулося сьогодні, 20 лютого. Про це у своєму твіттері повідомляє видання Football Daily.

Разом з українським легіонером також не тренувалися інші лідери команди, а саме Жоржіньо, Букайо Сака, Томас Парті та Едді Нкетія. Не було на занятті також і бразильського форварда Габріела Жезуса, який на даний момент не готовий працювати у загальній групі Арсенала.

Зазначимо, що на вихідних Арсенал на виїзді, у Бірмінгемі, у вольовому стилі переміг Астон Віллу з рахунком 4:2. Автором одного з голів лондонської команди став українець Олександр Зінченко, для якого цей точний удар став дебютним у футболці Арсенала та в АПЛ.

Додамо, що всі футболісти та тренери команд Англійської Прем’єр-ліги у наступному турі вийдуть на поєдинки з жовто-синіми пов’язками на підтримку України у річницю вторгнення РФ. Арсенал Олександра Зінченка зіграє на виїзді з Лестером 25 лютого.  

Зазначимо, що на даний момент у турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії Арсенал з 54 очками в активі лідирує, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи ще одну гру в запасі. Третім іде Манчестер Юнайтед (49 очок), а четверту позицію посідає Тоттенгем (42 бали).