Зінченко провів 100 матчів в АПЛ: ювілей припав на вчорашню гру проти Саутгемптона

Переглядів 613
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Зінченко провів 100 матчів в АПЛ: ювілей припав на вчорашню гру проти Саутгемптона
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Матч 32-го туру АПЛ Арсенал - Саутгемптон (3:3) став ювілейним для Олександра Зінченка. Учора українець провів свій сотий поєдинок в АПЛ.

Зінченко напередодні гри із Саутгемптоном встиг залікувати ушкодження паху, яке не дало змоги Саші зіграти проти Вест Гема (2:2) минулого тижня.

Українець у своєму ювілейному матчі в рамках АПЛ провів 73 хвилини. Головний тренер Арсеналу Мікель Артета поміняв Олександра на Едді Нкетія, коли лондонці програвали останній команді Прем'єр-ліги з різницею у два м'ячі.

З моменту переїзду в Англію Зінченко провів 76 матчів у футболці Манчестер Сіті (2016-2023), а після переїзду в Арсенал узяв участь у 24-х поєдинках в АПЛ.

26-річний Зінченко провів за Арсенал у дебютному сезоні 30 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Арсенал за шість турів до фінішу АПЛ залишається лідером, випереджаючи Манчестер Сіті на п'ять очок, водночас у команди Хосепа Гвардіоли два матчі в запасі, зокрема й очна зустріч із "канонірами", яка відбудеться 26 квітня.