Зірковий одноклубник Луніна коментуватиме матчі мундіалю з братом: працюватимуть на півфіналах та фіналі

Переглядів 645
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зірковий одноклубник Луніна коментуватиме матчі мундіалю з братом: працюватимуть на півфіналах та фіналі
Тоні Кроос. Фото: Google
Тоні Кроос разом із своїм братом Феліксом працюватимуть на півфіналах та фіналі чемпіонату світу у якості телекоментаторів. Мундіаль в Катарі відбудеться з 20 листопада до 18 грудня.

Півзахисник мадридського Реалу Тоні Кроос не візьме участь у чемпіонаті світу 2022 року в Катарі, тому що він завершив кар'єру у збірній Німеччини у 2021 році після Євро.

На майбутньому мундаілі в Катарі Кроос спробує себе у ролі телекоментатора. Тоні разом із братом Феліксом прокоментують обидва півфінали чемпіонату світу та фінал форуму.

Також Кроос буде працювати експертом у студіях на платному телебаченні MagentaTV. Разом з Кроосом також працюватимуть Міхаель Баллак та Хаві Мартінес.

В Україні чемпіонат світу транслюватимуть «Суспільне» та «MEGOGO».

Мундаіль в Катарі відбудеться з 20 листопада до 18 грудня. Вперше в історії чемпіонат світу проходитиме восени та взимку.

За версією букмекерських контор, головними фаворитами на перемогу на чемпіонаті світу є Бразилія (5,5), Франція (6,5), Англія (8,5), Іспанія (8,5), Аргентина (9,5), Німеччина (11), Португалія (13), Бельгія (15) та Нідерланди (15).

За виключенням топ-збірних, на думку букмекерів, кращі шанси на перемогу на мундіалі мають Данія (29), Хорватія (34), Уругвай (51), Польша (67), Сенегал (67), США (81), Швейцарія (81), Сербія (81), Мексика (101) та Вельс (101).

Найбільші коефіціенти на перемогу на чемпіонаті світу дають на Коста-Рику (501), Саудівську Аравію (501) та Іран (501).

X