Значне фіаско ексголовного тренера Шахтаря: його команда зазнала розгрому у матчі з п’ятьма голами

Переглядів 2552
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Значне фіаско ексголовного тренера Шахтаря: його команда зазнала розгрому у матчі з п’ятьма голами
Паулу Фонсека. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Паоло Фонсека зазнав розгромної поразки на чолі Лілля від Лор'яна (1:4) у третьому турі чемпіонату Франції.

У неділю, 27 серпня, в рамках третього туру французької Ліги 1 Лілль зазнав розгромної поразки від Лор'яна з рахунком 1:4.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 9-й хвилині гри: голом відзначився півзахисник Лор'яна Лоран Абергель. Вже за хвилину хавбек Жюльєн Понсо подвоїв перевагу в рахунку над командою колишнього головного тренера Шахтаря Пауло Фонсеки.

У другому таймі першим забив Лілль: скоротити відставання в рахунку на 55-й хвилині вдалося нападнику Джонатану Девіду. Проте вже на 62-й хвилині півзахисник Лор'яна Роман Февр повернув своїй команді фору у два голи, відзначившись у воротах Люки Шевальє.

Довести рахунок до розгромного на 67-й хвилині вдалося фланговому захисникові Венсану Ле Гоффу, який забив вперше з серпня 2021 року.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Віллі Деладжо зафікусував розгромну перемогу команди Режіса ле Брінада над підопічними Фонсеки.

Ліга 1. Третій тур

Лор'ян – Лілль – 4:1 (1:0)

Голи: Абергель, 9, Понсо, 10, Февр, 62, Февр, Гофф, 67 55 – Девід, 55.

  • Наразі Лілль посідає 10 сходинку в Лізі 1, маючи чотири очки після трьох турів.
  • Лор'ян знаходиться на сьомому місці в таблиці: одна перемога, дві нічиї.
  • Фонсека очолюв Шахтар з 2016 по 2019 рік.