«Знайди, привези, а потім розберемося»: джерело повідомило, чим займатиметься Вукоєвич у Динамо

Переглядів 370
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Знайди, привези, а потім розберемося»: джерело повідомило, чим займатиметься Вукоєвич у Динамо
Огнєн Вукоєвич. Фото: ФК Динамо
Екс-помічник головного тренера Мірчі Луческу Огнєн Вукоєвич після невеликої паузи повернувся назад до роботи в Динамо. Хорват зосередиться на скаутингу.

Раніше ми повідомляли, що Огнєн Вукоєвич повернувся до Динамо. Спочатку не було відомо, яку роль йому відведе Луческу, але світло на це пролив журналіст Михайло Співаковський. На його думку, Огнеєн займеться балканським скаутингом у Динамо, причому на зарплаті в клубі він не буде.

«Думаю, що Вукоєвич відповідатиме за балканський сектор зі скаутингу. Мені здається, що на ставку його не візьмуть, а буде якийсь дропшипінг – когось поради, знайди, привези, а потім розберемося у фінансовому питанні», – сказав Співаковський у підкасті Telegram-каналу «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що 39-річний хорват став асистентом Містера влітку 2020 року одразу після призначення другого наставником Динамо. Паралельно Вукоєвич очолює збірну Хорватії U-20. Минулої осені Огнєн залишив київський клуб за сімейними обставинами.

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці, набравши 30 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.