Зоря виходить з відпустки без Ван Леувена: джерело повідомило, що фахівець залишить луганців

Переглядів 8374
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Зоря виходить з відпустки без Ван Леувена: джерело повідомило, що фахівець залишить луганців
Патрік Ван Леувен. Фото: Google
Команда є, а тренера – ні! Такі нині справи у луганської Зорі. Патрік Ван Леувен не повернувся в розташування клубу після відпустки. Причини неявки невідомі.

Здається, до підписання угоди з донецький Шахтарем, чинному головному тренеру луганської Зорі Патріку ван Леувену залишилось зробити декілька кроків і поставити підпис.

Принаймні до подібних припущень спонукає остання новина з табору Зорі: сьогодні, 22 червня, футболісти клубу вийшли на плановий медогляд, а наставник команди у розташування не повернувся.

«Питання про відхід з команди Патріка ван Леувена, а також його помічника Раймонда Атевелда повністю вирішене.

На перших тренуваннях обов'язки головного тренера виконуватиме Олександр Чижов. Паралельно керівництво клубу активно шукає заміну нідерландському фахівцю для затвердження президентом Зорі Євгеном Гєллєром», – інформують журналісти  ТаТоТаке. 

  • Зоря під керівництвом ван Леувена посіла третє місце в українській Прем'єр-лізі за підсумками сезону 2022/2023 років та зіграє у раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи;
  • До роботи в структурі Зорі Олександр Чижов очолив юнацьку команду Ворскли (до 19 років). В Полтаві фахівець працював до літа 2021 року.