«Зробив дві дуже важливі дії»: журналіст встав на захист Сидорчука після матчу з Арісом

Переглядів 873
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Зробив дві дуже важливі дії»: журналіст встав на захист Сидорчука після матчу з Арісом
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо Київ
Відомий журналіст Михайло Співаковський підтримав капітана київського Динамо Сергія Сидорчука після переможного третього раунду кваліфікації до Ліги конференцій для киян.

Один із ведучих «ТаТоТаке» Михайло Співаковський висловився про гру Сергія Сидорчука у матчі з Арісом.

«Знову незрозумілий хейт Сидорчука. Скрізь люди пишуть, коли вже вийде Бражко. Якщо подивитися на перший тайм, у якому могло бути все вирішено, то гол у роздягальню позначив, що Динамо має якісь шанси». 

На думку Співаковського, вклад Сидорчука в перемогу киян дуже великий, адже він взяв участь у двох важливих епізодах.

«Сидорчук зробив дві дуже важливі дії. Віддав гольову передачу і розпочав найкращу комбінацію команди у матчі, коли Динамо спрацювало так, як потрібно працювати, коли потрібно пройти автобус. 

Завжди потрібно мати два варіанти, щоби розтягувати захисників. Одна людина грає в недодачу вперед, а інша грає за спину в глибину. І все. Сидорчук давав такі рішення, яких ніхто не давав»,  сказав Співаковськй.

  • В першій грі між Арісом та Динамо ультрас греків набралися нахабства та проявили кричущу неповагу до бійців легендарного полку «Азов», розтягнувши на трибунах банер, що паплюжить честь захисників України. 
  • За право грати в груповому турнірі ЛК Динамо посперечається з турецьким Бешикташем.
  • «Орли» зі Стамбулу на попередній стадії пройшли Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня. Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.