«Звідти, де, шиплячи від злості, ненавидять росію»: легенда Спартака висловився про легіонерів, які не хочуть їхати в рф

Переглядів 18370
Артем Жилінський Артем Жилінський
14 голосів
«Звідти, де, шиплячи від злості, ненавидять росію»: легенда Спартака висловився про легіонерів, які не хочуть їхати в рф
Олег Романцев. Фото: Google
Відомий тренер московського Спартака Олег Романцев виступив проти запрошення до клубів рф іноземців із країн, яким взагалі не подобається росія.

Екснаставник національної збірної країни-агресора образливо висловився на адресу таких спортсменів, виявивши абсолютну неповагу.

Про це Романцев заявив в інтерв'ю. Восьмиразовий чемпіон росії закликав команди купувати футболістів лише з так званих дружніх країн, які мають бути на голову вищими за місцевих гравців.

«Що стосується проблеми купівлі легіонерів, то не бачу приводу для паніки. Можливо, звідти, де, шиплячи від злості, ненавидять росію, до нас гравці і не поїдуть. Та вони і на хрін не потрібні - обійдемося! 

А ось з тих країн, де нас поважають, - ласкаво просимо! Тільки якщо вони зуміють довести, що сильніше за наших хлопців. Як доводилося це робити Дасаєву, Карпіну, Онопко, Аленичову, Никифорову та іншим, які їхали на початку 90-х до Європи», - сказав Романцев для Спорт Експрес.

Раніше, зрадник України та самопроголошений голова так званої федерації футболу «ДНР» Павло Давиденко, впевнений, що бутафорний і фейковий ФК Шахтар гратиме в чемпіонаті росії.