«Звільніть Поттера зараз!»: уболівальники Челсі вимагають відставки наставника – чим це загрожує Мудрику

Переглядів 4047
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Звільніть Поттера зараз!»: уболівальники Челсі вимагають відставки наставника – чим це загрожує Мудрику
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Фанати лондонського Челсі вкрай незадоволені останніми результатами команди та закликають керівництво «пенсіонерів» звільнити англійського фахівця негайно.

Учора, 19 лютого, Челсі з Михайлом Мудриком мінімально поступилися останній команді турнірної чемпіонату Англії Саутгемптону. А перед цим було три нічиї поспіль в АПЛ. Подібні результати привели фанатів лондонського клубу в сказ.

Уболівальники «аристократів» упевнені, що у всьому винен головний тренер Челсі Грем Поттер і навіть створили хештег #PotterOut, який став надзвичайно популярним у твіттері.

Самі ж уболівальники буквально кричать у соціальній мережі з вимогою зняти з посади Поттера.

juicyjorginho5: «Звільніть Поттера ЗАРАЗ! Він продав найкращого півзахисника Жоржіньо нашому конкуренту – Арсеналу. У складі на ЛЧ у нас немає нападаючого. 4 перемоги у 20 матчах. 8 голів із жовтня!! Ось-ось команда вилетить із Ліги чемпіонів. В АПЛ ми йдемо десятими. Досить, я в люті»

CFC News Global: «Я говорю від імені всіх уболівальників Челсі – Поттеру час піти».

MoShika: «На «Стемфорд Брідж» нас обіграє найгірша команда ліги! І ще є люди, які й досі вірять, що цей хлопець може вивести нас на новий рівень? А Боулі (власник Челсі, – прим. «УФ») все ще думає, що Поттер перетвориться на Пепа!».

Nathan: «Приберіть Поттера зараз! Цей хлопець якийсь жарт. Нас принижують у кожній грі, і я нічого не бачу від нього, що змусить мене думати, що ми виграємо у наступній грі».

Нагадаємо, що керівництво Челсі повністю довіряє Поттеру і місце у турнірній таблиці АПЛ не похитнуло його позицію у клубі. Про це повідомляє The Athletic.

Зазначимо, що Мудрик може опинитися у складній ситуації, якщо керівництво Челсі ухвалить рішення замінити Поттера іншим фахівцем. Адже саме англієць особисто був зацікавлений у підписанні українця та довіряє йому, незважаючи на відсутність результативних дій у Михайла у п'яти матчах.

Після 23 турів АПЛ Челсі посідає десяте місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії з 31 очок в активі.

Наступний матч Челсі проведе на виїзді проти Тоттенхема. Гра запланована на 26 лютого.