«Звістка про його смерть дійсно трагічна»: Суркіс проводив в останню путь колишнього півзахисника Динамо Шкапенка

Переглядів 10484
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Звістка про його смерть дійсно трагічна»: Суркіс проводив в останню путь колишнього півзахисника Динамо Шкапенка
Ігор Суркіс. Фото ФК Динамо
Президент Динамо Ігор Суркіс відвідав церемонію прощання з екс-півзахисником киян Павлом Шкапенком, який раптово пішов із життя у віці 50 років.

17 квітня пішов з життя Павло Шкапенко. Сьогодні, 20 квітня, біля стадіону Динамо ім. В. Лобановського з ним провели церемонію прощання, на яку завітали керівництво клубу, а також екс-футболісти різних поколінь.

Своїми спогадами про Шкапенка в інтерв'ю клубній прес-службі поділився Ігор Суркіс.

«Він був одним із футболістів, які дуже впливали на гру команди. Ми всі пам'ятаємо, як він забивав Барселоні. Я прекрасно розумію Віктора Леоненка, який говорив, що Шкапенко віддавався команді Динамо сповна. Тому звістка про його смерть, яку ми отримали кілька днів тому, дійсно трагічна.

Я дуже поважав Пашу, це була людина, яка вела за собою команду. Можливо, він був не таким помітним на полі, але з першої і до останньої хвилини, і під керівництвом Сабо, і після приходу Валерія Васильовича Лобановського робив усе можливе, щоб команда перемагала».

Також президент Динамо розповів якими людськими якостями йому запам'ятався Шкапенко.

«Добрий, і в колективі в нього були дуже приємні стосунки з усіма. Тому Паша - це людина, яку ми будемо пам'ятати. Це людина, яка зробила великий внесок у команду київського Динамо», - сказав Суркіс.

Більшу частину своєї кар'єри Шкапенко провів у біло-синій футболці. За Динамо він виступав із 1992 по 1998 рр. і забив 33 голи у Вищій лізі.