Ліга Чемпіонів

«Це явно надихнуло Шахтар»: бельгійська преса назвала переломний момент камбеку з Антверпеном

Переглядів 622
Владислав Лютостанський
2 голоси
Гравці Шахтаря після матчу з Антверпеном. Фото: Getty Images
Бельгійська преса відреагувала на поєдинок Антверпена з донецьким Шахтарем в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів, що закінчився перемогою «гірників» з рахунком 3:2.

У середу, 4 жовтня, Шахтар здійснив камбек у матчі з Антверпеном (3:2) в рамках другого туру Ліги чемпіонів.

Бельгійська преса прокоментувала поразку, яка після першого тайму була набагато ближче до «гірників».

VoetbalNieuws

«Довгий час для чемпіона Бельгії проблем, здавалося, немає. У другому таймі присутні на «Босуїлі» побачили зовсім інший матч. Шахтар раптом став набагато кращим і повністю взяв контроль над грою. Після голу головою Данила Сікана та реалізованого штрафного гості повернулися у гру».

Het Nieuwsblad

«Після удару в стійку Бутез чудово врятував у цій фазі, але мав вибити м’яч з-під поперечини й помилився. Тому Сікан зміг забити нічийний м'яч у ворота. Це явно надихнуло Шахтар. Антверпен був відкинутий на мить і змушений був докласти всіх зусиль.

«Коли Кулібалі зробив фол перед штрафним на чужому фланзі, Ракицькому дозволили виконати штрафний з цікавої точки, і удача була на його боці».

Також у виданні прокоментували гол, який дозволив підопічним Патріка ван Леувена вийти вперед, та незабитий пенальті від Тобі Альдервейрельда на останніх хвилинах.

«Бутез міг дозволити м'ячу вийти, навіть якщо це міг бути кутовий, але він просто повернув його в гру, дозволивши Назарині навісити, а Сікану – забити головою у порожні ворота. Яка помилка і який поворот.

На останній хвилині Антверпен отримав пенальті. Тут також Альдервейрелд – а не Янссен – поставив себе за м’яч, але, на розчарування всіх, хто бачив червоно-білих, він поцілив повз ворота. Звичайно, так ви не зможете стати третіми у групі».

  • У паралельному матчі каталонська Барселона мінімально перемогла Порту із рахунком 1:0.
  • Донеччани в наступному поєдинку зустрінеться з Барселоною на виїзді (25.10).
  • З турнірною таблицею групи H можете ознайомитися за посиланням.
  • Перед цим «гірники» в рамках УПЛ мають зіграти з черкаським ЛНЗ (21.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт