Ліга Чемпіонів

Реакція ван Леувена на гучний камбек Шахтаря: головний тренер пояснив феєричну перемогу з Антверпеном

Переглядів 1064
Данило Моісеєнков
1 голос
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Патрік ван Леувен прокоментував вольову перемогу своєї команди над Антверпеном (3:2) у матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

У середу, четвертого жовтня, Шахтар на виїзді обіграв Антверпен із рахунком 3:2 у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Донеччани змогли відігратися після того, як у перерві програвали 0:2. Голами у складі українського клубу відзначилися Данило Сікан (2) та Ярослав Ракицький (1).

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен прокоментував такий результат, розповівши, як його команда зуміла перевернути цей матч.

«Ми відштовхнулися від тактики Антверпена. Від самого початку очікували від них трохи іншої гри, але вони показали таку тактику, відповідно ми мали змінити власний підхід.

У перерві ми використали не тільки ментальний аспект, але й тактичний – і це дало нам гарний результат».

Також ван Леувен прокоментував той факт, що після такої емоційної перемоги футболісти будуть вимушені їхати у збірні.

«Наші гравці виступатимуть за свої національні збірні, а ми гратимемо тренувальні матчі, тож сьогоднішній результат однаково матиме позитивний вплив на підготовку до наступних поєдинків», – приводить слова спеціаліста пресслужба Шахтаря.

  • Нагадаємо, що завдякі цій перемозі донецький клуб тепер посідає третю сходинку у групі Н, яка дає право виступати у Лізі Європи.
  • В наступних двох турах Ліги чемпіонів команда ван Леувена зіграє проти Барселони, яка поки що йде зі 100% результатом в цьому сезоні даного турніру.
  • Раніше вболівальники Шахтаря висловлювались щодо можливого звільнення нідерландсього тренера, контракт якого розрахований до 2025 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт