Кубок

«Ми відкриємо шампанське з цього приводу»: ван Леувен різко відповів на запитання журналіста стосовно Шахтаря

Переглядів 789
Данило Моісеєнков
2 голоси
Патрік ван Леувен. Фото: Шахтар
Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен винахідливо відповів на запитання журналіста з приводу червоних карток після перемоги над Вересом у Кубку України.

У вівторок, 26 вересня, Шахтаря впевнено обіграв Верес із рахунком 3:0 в матчі 1/8 фіналу Кубку України.

Після поєдинку головний тренер донеччан Патрік ван Леувен відповів на запитання з приводу того, що у складі його команди в цей раз не було вилучення. Нагадаємо, що в у грі проти Руху (1:1) червону картку отримав Ярослав Ракицький, після чого це рішення розкритикували.

«Ми відкриємо шампанське з цього приводу. Не працюємо над цим, бо, гадаю, ви всі бачили моменти і знаєте, що йде велика дискусія щодо того, чи була там червона картка. Тому, вважаю, слова зайві.

Гравці завжди демонструють дисципліну на полі, і я не бачив грубої поведінки футболістів «Шахтаря», яка б заслуговувала на таке ставлення».

Тема продовжилася тим, що нідерландському спеціалісту задали ще одне питання щодо того, що на цей раз у Шахтаря не було вилучення через малу зарядженість.

«Це дивне питання. На мою думку, у випадку останньої червоної картки ми грали чесно, і в технічному плані це був гарний підкат, це була зовсім не червона картка. Ми завжди викладаємося на сто відсотків, граємо так, як нам треба.

Тому вважаю, що в нас ніколи немає наміру діяти грубо. Ми хочемо грати швидко й агресивно в обороні, але це не обов’язково має призводити до червоних карток. Це не той випадок», – приводить слова ван Леувена пресслужба донеччан.

  • Нагадаємо, що у складі Шахтаря в цьому сезоні було вже п'ять вилучень.
  • В турнірній таблиці УПЛ «гірники» йдуть на першому місці, маючи 18 очок після восьми матчів.
  • В наступній зустрічі донеччани зіграють проти Ворскли 30 вересня о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт