Новини

«Приїздив на тренування на Lamborghini»: ексгравець «гірників» розповів, на яких авто їздили зірки Шахтаря

Переглядів 1252
Віктор Глухенький
3 голоси
Вілліан та Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Колишній гравець Шахтаря Михайло Шишка пригадав час проведений в Донецьку, розповівши про автомобільні смаки заморських зірок «гірників» та тренування з бразильськими «чарівниками м'яча».

Михайло Шишка провів в структурі донецького Шахтаря п’ять років, три з яких він намагався пробитися до основи, граючи за третю команду «гірників».

Однак, навіть граючи за дублюючі команди, гравець перетинався з зірками донецького клубу. Шишка пригадав, хто саме із бразильських «чарівників м’яча» справив на нього найбільше враження і не лише своєю грою, а й іншими аспектами життя.

«Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Фернандіньо… Це дуже якісні футболісти. До українських молодих гравців вони ставилися добре.На тренуваннях завжди були з усмішкою.

Звичайно, їм приділяли увагу в клубі більше, аніж українським гравцям, але вони все це точно компенсували».

Пригадав Шишка і про автопарт тодішніх зірок команди Мірчі Луческу.

«Вілліан на Lamborghini приїздив на тренування, Даріо Срна – на Bentley.

Для молодих гравців це був космос», – розповів Шишка в інтерв’ю «Українському футболу».

  • За час професійний виступів в Донецьку (2011-2013) Михайло Шишка так і не пробився до основи «гірників», грав лише за Шахтар-3 (26 поєдинків).
  • Також Шишка захищав кольори литовського Тракаю, Оболонь-Бровар з Києва, грузинського Динамо з Тбілісі та Самтредії та Інгульця. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт