Новини

Стало відомо, скільки зароблятиме Петраков у збірній Вірменії: солідна цифра

Переглядів 10033
Дмитро Котков
2 голоси
Олександр Петраков. Фото: Google
Названо суму заробітної плати українського наставника Олександра Петракова в збірній Вірменії. Досвідчений спеціаліст буде отримувати менше, ніж попередній коуч, але більше ніж в українській збірній.

Вірменський журналіст Роберт Маркосян назвав заробітну плату новоспеченого головного тренера національної команди Вірменії Олександра Петракова. 65-річний український спеціаліст зароблятиме у вірменській збірній 500-600 тисяч євро на рік.

Попередній наставник Вірменії іспанець Хоакін Капаррос отримував близько одного мільйона євро. До слова, у збірній України Петраков заробляв майже 200 тисяч на рік.

Олександр Петраков очолював збірну України у 2021-2022 роках. Головним досягненням спеціаліста є перемога на молодіжному чемпіонаті світу-2019 з національною командою України (U-20).

Додамо, що український футболіст Вадим Парамонов, який виступає у Вірменії за команду Урарту, прокоментував призначення українця Олександра Петракова головним тренером вірменської збірної.

Також Сергій Вакуленко, який захищає кольори Пюніка, прокоментував призначення українського спеціаліста Олександра Петракова наставником збірної Вірменії.

 

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт