Новини

«Замкнув на собі дуже багато питань»: журналіст пояснив, чому Верес звільнив Вірта

Переглядів 4949
Артем Жилінський
4 голоси
Юрій Вірт. Фото: ФК Верес
Відомий український журналіст Ігор Циганик прокоментував та назвав причини звільнення Юрія Вірта з посади головного тренера у рівненському Вересі.

Ігор Циганик поділився своєю думкою щодо відходу Вірта з Вереса. На думку журналіста, екснаставник рівнян замкнув на собі багато обов’язків, що заважало іншим працівникам в клубі. 

«У Вересі достатньо складна ситуація в клубі. Є вина самого Вірта в тому, що так склалося, тому що він на собі замкнув дуже багато питань. Деякі люди, які приходили в клуб, почували себе непотрібними, тому що багато питань були сконцентровані на головному тренері.

Циганик заявив, що менеджменту Вереса такий підхід не подобається і вони хочуть бачити тренера, який сконцентрований виключно на своїй роботі

«Наскільки мені відомо, керівництву клубу якраз хотілося б роздати більше повноважень іншим людям, щоб тренер мав можливість зосередитись виключно на тренувальному процесі», - сказав Циганик в «Циганик Live».

  • Вірт тренував Верес з 2019 до 2023 року. 
  • Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в УПЛ.
  • Верес за підсумками сезону УПЛ 2022/23 набрав 31 очко в 30 турах та фінішував на 13 сходинці. У перехідних матчах команда Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт