Новини

«Збірна України продемонструвала характер»: Ковалець пояснив, чому команді Реброва важко дається перший тайм

Переглядів 3156
Віктор Глухенький
3 голоси
Сергій Ковалець. Фото: Google
Колишній гравець національної збірної України та екснаставник Інгульця Сергій Ковалець проаналізував червневі матчі головної команди країни під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва.

Один з найдосвідченіших представникі тренерського цеху України, тимчасово безробітній колишній головний тренер Інгульця Сергій Ковалець, з огляду на свій нинішній статус, уважно стежив за всіма трьома поєдинками національної збірної України і детально проаналізував їх.

 «Можливо, справа у психологічному тиску, відповідальності за результат. Німеччина — провідна збірна світу, підтримати яку зібрався вщент заповнений стадіон. Попри товариський статус матчу, гра видалась цікавою та результативною.

Вважаю, це велика честь, що саме збірну України німці запросили для проведення історичного ювілейного тисячного для себе поєдинку», – коротко сказав Ковалець про товариський поєдинок з Бундестім. 

Про ігри в рамках відбору до Євро-2024 Сергій Іванович розповів більш ґрунтовно.

 «В матчах із Північною Македонією та Мальтою на першому плані стояв вже саме результат, якого збірна добилась. Дві поспіль перемоги у відборі дають можливість по-справжньому боротися за вихід на Євро.

Збірна продемонструвала характер та заслужено перемогла. Водночас хотілось би побажати, щоб у майбутньому збірна демонструвала результативний футбол вже з перших хвилин, – цитує Ковальця сайт FootBoom1.

  • Наступні два поєдинки в рамках відбору до Євро-2024 збірна України проведе восени;
  • На дев'яте вересня запланована номінально домашня гра проти збірної Англії;
  • 12 вересня головна команда країни вирушить в гості до Італії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт