Новини

«Звільніть Реброва»: фанати Аль-Айна розлютилися на українського тренера після переможного матчу в ОАЕ

Переглядів 53100
Павло Клименко
16 голосів
Сергій ребров. Фото: ФК Аль-Айн
У рамках сьомого туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Аль-Айн на своєму стадіоні переміг Аль-Наср з рахунком 3:1, проте фанати господарів не дуже зраділи позитивному результату.

Після матчу головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував переможну зустріч, у якій, до речі, забитим м'ячем відзначився український вінгер господарів Андрій Ярмоленко.

«Наше завдання проти організованого суперника було непростим. Хоча нам вдалося забити рано, ми не показали наші справжні здібності після того, як відступили, щоб зберегти лідерство, але добре, що нам вдалося закріпити нашу перемогу в кінці гри. Особисто я задоволений результатом протистояння».

Слова українського фахівця не надто сподобалися вболівальникам, які незадоволені грою команди цього сезону.

ainawy_1968: «Задоволені результатом? Ні продуктивності, ні тактики. Ніхто з уболівальників не радіє перемозі, адже з початку чемпіонату ми не бачили жодного справжнього виступу».

br_clas: «Ганебний виступ команди».

alshamsi.13: «Ти найдивніша річ у системі, без змін, без плану, без тактики».

4hv6e: «Звільніть Реброва».

Не вдалось завантажити відео.

На даний момент Аль-Айн з 13 очками посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ, зігравши на одну гру більше, ніж деякі конкуренти. Команда Реброва видала найгірший старт за останні 12 років.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт