УПЛ

«Динамо та Україна мають майбутнє»: Луческу попрощався з нашим футболом, пояснивши своє рішення

Переглядів 892
Артем Жилінський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу поділився своїми думками щодо перспектив столичної команди після матчу із Шахтарем.

Сьогодні, 3 листопада, Мірча Луческу оголосив після матчу з Шахтарем, що покидає пост головного тренера Динамо.

Румунський фахівець вважає, що перемогу здобула досвідченіша команда, але у Динамо є гарна молодь, яка з часом може дати результат. Луческу впевнений, що є майбутнє і в України.

«Якщо говорити про гру, то сьогодні перемогла досвідченіша команда. Ми мали шанси, але ми їх не використали. У цієї команди Динамо гарне майбутнє. Є гарна та перспективна молодь. Потрібно працювати і багато працювати, щоб досягти успіхів. Але майбутнє є. Упевнений, що його має і Динамо, і Україна».

Луческу зауважив, що потрібно робити, щоб українська молодь прогресувала.

«Українську молодь треба підтримати, щоб вони довгі роки давали результат для Динамо та збірної України. Іноземці, які могли б посилити нашу гру, до нас не приїжджають. А досвідчені футболісти у цей тяжкий час не їдуть. Тому треба ростити нашу молодь та чекати від них успіхів», — сказав Луческу.

  • Мірча Луческу тренував київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двоматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт