УПЛ

«Надєїн та його збіговисько без Вірта – ніщо»: фанати Вереса жорстко відреагували на звільнення тренера

Переглядів 3795
Олександр Карпенко
3 голоси
Юрій Вірт. Фото: НК Верес
Юрій Вірт відсьогодні вже не головний тренер Вереса. 49-річний фахівець після матчу-відповіді проти МФК Металург (6:1) за право грати в УПЛ оголосив про завершення чотирирічної каденції в народному клубі.

Головний тренер Вереса Юрій Вірт під час післяматчевої прес-конференції пояснив своє рішення про відставку відсутністю підтримки з боку керівництва. За підсумками зустрічі з президентом клубу Іваном Надєїним було вирішено достроково завершити співпрацю, маючи контракт до літа 2024 року.

На думку вболівальників Вереса, керівництво клубу робить велику помилку, прибравши Вірта з клубу.

Boris JohnsonUK: «Надєїн, бл*дь, сцикнув прямо в очі сказати, що звільняє. Типу вся команда проти...пизд*н!»

Pro100 Djoker: «Викинути з клубу людину, яка ліпила з лайна футболістів?? Бажаю цьому лайну в наступному сезоні нуль перемог. Надєїн та його збіговисько без Вірта – НІЩО!!! Сьогодні останній раз був на стадіоні!!!! Надєїн – АФЕРИСТ!!!!!»

Vesna: «Спочатку нема грошей на комплектацію, а потім результат поганий та «всі проти тренера» – як дивно! Поверніть Вірта та дайте йому нормальний бюджет на наступний сезон! Це ганьба, якщо чесно»

Олександр: «З такою трансферною політикою та фінансами це диво, що ми залишилися. Звинувачувати Вірта не бачу сенсу».

Angpiй (FαŋαƬ): «З приходом Шевчука почався розкол в команді. Навіть по серіях «Футболіста» було видно, що атмосфера стала напружена. Не така, як була, коли грали в Першій лізі. А крайнім зробили Вірта».

Oleksandr S: «Народний клуб не хвилює думка народу?????»

Олег Віталійович: «Цього варто було очікувати раніше. Багато з вас які кричать що даремно Вірта звільнили ще декілька місяців тому кричали, щоб Вірта забрали. Миколайович реально провалив міжсезоння тому і результати як гри так і кінцевий вийшов таким. Повага керівництву клубу за те що не міняли Вірта, а дали довести сезон до кінця».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт