УПЛ

«Велика перемога наших хлопців»: тренер ФК Рух не оминув тему суддівства в матчі з Ворсклою

Переглядів 551
Олександр Карпенко
1 голос
Леонід Кучук. Фото: ФК Рух
Головний тренер ФК Рух Леонід Кучук підбив підсумки матчу з полтавською Ворсклою (1:0) в рамках восьмого туру УПЛ, який проходив в Ужгороді.

Львів'яни після прикрої поразки від Дніпра-1 (2:3) здійснили успішний вояж за Закарпаття, повернувшись додому з трьома очками. На долю ФК Рух вчергове випало зіграти матч, який переривався через повітряну тривогу.

Кучук після матчу похвалив суддів за кваліфіковану роботу та суперника, який намагався гнути свою лінію протягом всього матчу.

«Ворскла – дуже кваліфікована команда, у ній зібрані дуже сильні гравці. Нам довелося важко, насамперед у плані відновлення. Суперник мав на один день більше. Саме тому це дуже велика перемога для наших хлопців.

Дякую також бригаді арбітрів, вони відсудили дуже кваліфіковано. Так, у матчі не бракувало емоцій, а футбол не може бути без емоцій. Особлива подяка ЗСУ й українцям», – цитує Кучука прес-служба ФК Рух.

ФК Рух завдяки перемозі над Ворсклою зрівнявся з полтавською командою за очками. 23 жовтня львів'яни у дев'ятому турі УПЛ зустрінуться з Металістом 1925.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт