Анчелотті натякнув, чи можуть віддати Луніна в оренду взимку: Реал вже визначився з майбутнім українського воротаря

Переглядів 12692
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Анчелотті натякнув, чи можуть віддати Луніна в оренду взимку: Реал вже визначився з майбутнім українського воротаря
Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Італійський наставник мадридського Реалу Карло Анчелотті не налаштований щось міняти у складі «галактікос» найближчим часом. Андрій Лунін залишиться в Реалі.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті розповів про трансферні плани мадридського клубу.

«Ми не думаємо про зимовий трансферний ринок. Нас це не цікавить. Цей склад збережеться до кінця сезону. Він не зміниться», – цитує Анчелотті авторитетне іспанське видання Marca.

Також італійський спеціаліст додав, чому він не збирається нікого купляти, або віддавати в оренду чи продавати у найближче трансферне вікно.

«У наших футболістів є пристрасть. Вона може зникнути, якщо тренер достатньо не залучає виконавця у команді. Це спільна робота для мене та підопічних», – додав титулований аленаторе.

До слова, влітку мадридський Реал посилився двома новачками, а саме Орельєном Чуамені з Монако (80 млн євро) та Антоніо Рюдігером з Челсі (вільний агент). 

До слова, німецький захисник мадридського Реалу Антоніо Рюдігер напередодні матчу п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів із Лейпцигом прийшов на прес-конференцію разом з головним тренером «вершкових» італійцем Карло Анчелотті. На заході всі звернули увагу на око футболіста, котрий ще має сліди нещодавнього зіткнення з воротарем збірної України та Шахтаря Анатолієм Трубіним.

Нагадаємо, що, коли Тібо Куртуа відновлювався від травми, Андрій Лунін зіграв за Реал шість матчів. У цих поєдинках українець пропустив чотири м’ячі, а мадридці жодного разу не програли. Після свого відновлення бельгійський голкіпер вже зіграв дві зустрічі з Севільєю (3:1) та з Лейпцигом (1:3), в яких пропустив чотири голи.

Мадридський Реал зіграє з Жироною 30-го жовтня. Початок зустрічі о 17:15. Поєдинок Реал – Селтік відбудеться другого листопада. Початок матчу о 19:45. В обох іграх підопічним Карло Анчелотті бажано перемагати, аби закріпитися на першому місці в турнірній таблиці Прімери, а також аби забезпечити собі перше місце в групі Ліги чемпіонів.