Анчелотті високо оцінив вклад Луніна в чемпіонство Реала: Андрій отримав відпочинок

Переглядів 118
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Анчелотті високо оцінив вклад Луніна в чемпіонство Реала: Андрій отримав відпочинок
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер Реала Карло Анчелотті підбив підсумки матчу 35 туру Ла Ліги проти Кадіса (3:0), який сьогодні проходив у Мадриді.

Реал завдяки перемозі над Кадісом та програшу Барселони у дербі Жироні (2:4) достроково здобув титул чемпіона Іспанії.

Матч з Кадісом ознаменував першу появу в сезоні голкіпера Реала Тібо Куртуа, однак Анчелотті згадав про вклад Луніна, який захищав ворота вершкових більшу частину сезону.

«Куртуа – дуже важливий для нас, але у нас є і Лунін, який проводить вражаючий сезон. Завдяки грі Андрія ми близькі до завоювання Ла Ліги та перебуваємо у півфіналі ЛЧ. Втім, Тібо добре проявив себе після повернення в дію і чудово впорався з виходом віч-на-віч», – наводить слова Анчелотті Mundo Deportivo.

  • Після 34 турів Реал має в активі 87 залікових балів і посідає першу сходинку в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка йде другою, становить 14 очок. Кадіс йде на 18 позиції: 27 очок.
  • У наступному турі команда Карло Анчелотті на виїзді зіграє проти Гранади. Поєдинок запланований на 11 травня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні зіграв за Реал у 28 іграм у всіх  турнірах: 26 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».