Апдейт Романо по Мудрику: інсайдер окреслив, як виглядає третя пропозиція Арсенала на зірку Шахтаря

Переглядів 1391
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Апдейт Романо по Мудрику: інсайдер окреслив, як виглядає третя пропозиція Арсенала на зірку Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: Google
Авторитетний інсайдер Фабріціо Романо випустив новий влог на своєму YouTube-каналі, в якому розповів подробиці перемовин між Арсеналом та Шахтарем по трансферу Михайла Мудрика.

Минулої ночі Романо написав у Twitter, що Шахтар отримав від Арсенала третій оффер на Мудрика, який має задовольнити запити українського гранда.

По обіді інсайдер у новому відео на YouTube підтвердив інформацію колеги з Нідерландів Єруна Стекеленбурга про 90 мільйонів євро, які може вторгувати Шахтар за власного вихованця.

Романо стверджує, що на столі у Шахтаря лежить пропозиція від Арсенала на 70 мільйонів євро та бонусами в районі 20-25 мільйонів євро.

Клуби обговорюють умови, за яких активуються бонуси. Це можуть бути як складні умови (виграш «Золотого м’яча», перемога в ЛЧ чи АПЛ), так і за особисті досягення Мудрика (певна кількість голів чи зіграних матчів).

Також інсайдер запевнив, що у Шахтаря немає офіційної пропозиції від Челсі за підсумками зустрічі директора з футболу донеччан Даріо Срни з власником лондонців Тоддом Болі.

В поточному сезоні Мудрик провів за Шахтар 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.

X