Артета оцінив шанси Зінченка зіграти з Вест Гемом: останні новини з табору Арсенала

Переглядів 744
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Артета оцінив шанси Зінченка зіграти з Вест Гемом: останні новини з табору Арсенала
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Google
Головний тренер Арсенала Мікель Артета поділився останніми новинами з табору канонірів напередодні недільного матчу 24 туру АПЛ проти Вест Гема.

Олександр Зінченко отримав ушкодження литкового м'яза в першому таймі домашнього матчу 23-го туру АПЛ з Ліверпулем (3:1). Український захисник був замінений у перерві зустрічі.

Менеджер Арсенала розповів про хід відновлення Олександра після травми перед виїзним поєдинком 24-го туру проти Вест Гема.

«Зінченко і Томіясу дуже добре відновлюються. Завтра (у суботу, 10 лютого, - прим. FanDay.net) ми проведемо ще одне тренування. 

Сподіваюся, кілька людей повернуться, і ми зможемо виставити конкурентоспроможний склад. Сака відновлюється протягом тижня і має гарний виглядо», – наводить слова Артети сайт Арсенала.

  • 27-річний Зінченко провів у поточному сезоні 27 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.
  • Арсенал зіграв 23 поєдинки, набрав 49 очок і посідає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії з відставанням від Ліверпуля, який лідирує, у два залікові пункти.
  • Матч 24-го туру АПЛ Вест Гем - Арсенал відбудеться в Лондоні в неділю, 11 лютого і розпочнеться о 16:00 за київським часом.