Австралія неочікувано перемогла Данію: збірна з «Зеленого континенту» вийшла до плей-офф мундіалю вперше за 16 років

Переглядів 481
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Австралія неочікувано перемогла Данію: збірна з «Зеленого континенту» вийшла до плей-офф мундіалю вперше за 16 років
Австралійці святкують перемогу над датчанами. Фото: Google
Австралійські футболісти виграли у датчан в рамках групового раунду чемпіонату світу завдяки голу Метью Лекі. Ця вікторія вивела австралійців до плей-офф.

30 листопада в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу збірна Австралії зустрічалася з національною командою Данії.

Перший тайм цього поєдинку завершився нульовою нічиєю. А у другій половині зустрічі на 60 хвилині нападник Мельбурн Сіті Метью Лекі, який довгий час грав у чемпіонаті Німеччини, забив м’яч у ворота датчан.

Австралійцям вдалося перемогти з рахунком 1:0 та, здобувши другу вікторію на мундіалі, в підсумку вийти до плей-офф світового форуму. До слова, австралійці, починаючи з мундіалю 2006 року, беруть участь в усіх чемпіонатах світу. Попередній раз Австралія виходила до плей-офф ЧС саме на світовому форумі 2006 року, який відбувся у Німеччині.

Чемпіонат світу. Група D

Австралія – Данія – 1:0 (0:0)

Гол: Лекі, 60.

В іншому матчу групи D Туніс сенсаційно переміг Францію з рахунком 1:0. У підсумку Франція з шістьма очками стала першою, Австралія з шістьма балами посіла другу позицію. Туніс з чотирма очками став третім, а Данія з одним балом зайняла четверте місце. До плей-офф пройшли Франція та Австралія.