Безпрограшна рекордна серія триває: Дніпро-1 на останніх хвилинах дотиснув Металіст

Переглядів 502
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Безпрограшна рекордна серія триває: Дніпро-1 на останніх хвилинах дотиснув Металіст
Фото: УПЛ
У матчі дев'ятого туру української Прем'єр-ліги харківський Металіст в Ужгороді зустрічався з Дніпром-1. Поєдинок завершився перемогою дніпровської команди з рахунком 1:0.
  • 580-й матч Металіста в УПЛ.
  • Безпрограшна клубна рекордна серія Дніпра-1 в УПЛ триває 14 матчів: 13 перемог та одна нічия.
  • Гольовий клубний рекордний серіал Дніпра-1 в Чемпіонатах триває 14 ігор – 39 голів.
  • Металіст обходиться без нічиїх в УПЛ шість матчів поспіль: три перемоги та дві поразки.
  • Пропускна серія Металіста в Чемпіонатах триває дев’ять ігор – 18 голів.

Металіст на правах господарів поля активніше розпочав матч, але до небезпечних моментів справа не доходила. А ось Дніпро-1 відповів лише на 23-й хвилині. Воротар Металіста Костик пропустив подачу Адамюка з правого флангу штрафного майданчика, але на дальній Довбик не переправив м'яч у ворота.

Наприкінці першого тайму Дніпро-1 мав ще один шанс відкрити рахунок. Гуцуляк обігрався з Адамюком на правому фланзі штрафного майданчика, але зі зворотного пасу пробив повз ближню стійку.

Другий тайм також був не багатий на небезпечні події. Лише на 70-й хвилині дніпровська команда знов створила момент. Амаш виконав подачу з лівого флангу на ближню стійку, де Мизюк примудрився продовжити далі на Когута, але він головою пробив повз лівий кут.

І все ж таки Дніпро-1 дотиснув Металіст. На 85-й хвилині Когут відправив м'яч у ворота харківської команди та приніс своїй команді перемогу.

Дніпро-1 продовжує лідирувати в УПЛ, набравши 22 очки у восьми матчах. Металіст розташувався на шостій сходинці, маючи у своєму активі 13 очок.