«Бог їм суддя»: Алієв обурився ситуацією щодо війни у столиці України

Переглядів 44899
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
«Бог їм суддя»: Алієв обурився ситуацією щодо війни у столиці України
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній футболіст збірної України Олександр Алієв зазначив, що нині у столиці атмосфера незрівнянно інша з тим, що було в перші дні початку повномасштабного вторгнення.

Ексдинамівець Олександр Алієв висловив своє невдоволення тим, що багато людей, які повернулися, уже починають вважати, що в Києві війни фактично немає.

«Багато хто виїжджав, багато хто злякався. Подивися, всі ці машини повивозилися. Жили в Європі. А зараз все більш-менш... Бачиш, як кажуть, у Києві війна закінчилася. Бачиш, як зараз тут живуть. І починають повертатися, і починають потихеньку розповідати... Бог їм суддя. як то кажуть. Нагорі він існує, він все бачить»

Олександр поділився, як для нього пройшов перший день війни та похід в укриття.

«Першого дня я приїхав, діти мене вмовили піти в укриття в підземний паркінг. Я й не хотів. Я там трохи посидів з дітьми. Подивився на це все. Воно мені набридло. Я сказав: «Давайте, ви напевно їдьте».

Колишній футболіст збірної України згадав, як потрапив в Тро. Алієв описав труднощі, з якими йому довелося зіткнутися.

«Саме в цей момент зателефонував мій друг і запропонував вступити до Тро. Діти поїхали і я одразу прийшов. Мені дали форму, видали автомат. Звичайно, я спочатку не розумів, що і як. Взяв цей автомат, три магазини повних... Взяв, мов мавпа гранату. Ну нічого, навчився всьому з часом», — сказав Алієв для ютуб-каналу Ксенії Больбот.

  • Алієв виступав за першу команду Динамо з 2006 до 2010 рр., а також з 2011 по 2013 рр. Загалом провів за «біло-синіх» 134 поєдинки, у яких забив 30 голів та зробив 28 результативних передач;
  • За збірну України Алієв провів 28 матчів, у яких забив шість голів та віддав вісім гольових передач.
  • Алієв офіційно закінчив кар'єру футболіста у січні 2021 року.